Tapanis Buss - mer än 50 års erfarenhet av bussresor. Res bekvämt med oss - till ett bra pris. Boka din resa online eller ring oss

0922 - 129 55

SPA-resor till Pärnu

Följ med på SPA-resa till Pärnu!

Reseprogram 2017

Dag 1
Avresa tidigt på morgonen från avreseorten mot Lahtis. Middag och övernattning.

Dag 2
Frukost och avresa mot Helsingfors. Vi åker båt över till Tallinn och fortsätter sedan till hotell Tervis i Pärnu, där vi ska bo. Rundvandring samt visning av hotellet före middagen.

Dag 3-7
Läkarbesök, läkaren väljer i samråd med dig ut de behandlingar som är mest lämpliga för din hälsa och kondition. Det ingår totalt 15 behandlingar och mellan dessa är det fri tid för egna aktiviteter. Utflykt med guide en eftermiddag med möjlighet till shopping. Under vistelsen i Pärnu ingår frukost, lunch och middag.

Dag 8
Efter frukost lämnar vi Pärnu och vårt hotell, åker mot Tallinn och fortsätter med båt till Helsingfors. Vi åker vidare mot Jyväskylä för middag och övernattning.

Dag 9
Efter frukosten lämnar vi Jyväskylä och fortsätter vår färd mot hemorten.

I priset ingår 

Del i dubbelrum, buss och båtresa tur och retur, övernattning i Lahtis och Jyväskylä med halvpension samt övernattning i Pärnu med helpension som börjar med middag dag två och dag åtta endast frukost (elva dagars resa; dag tio endast frukost). Det ingår även läkarbesök, 15 behandlingar enligt läkarens ordination, morgonbad, fri tillgång till bastucenter fram till 17.00, lättare morgongymnastik och guidad tur i Pärnu.

Avresedatum/ort

Pris per person del i dubbelrum 
6 maj Gällivare/Överkalix/Töre/Kalix/Haparanda (11 dgr) 9 975 kr 
20 maj Piteå/Luleå/Kalix/Haparanda (9 dgr) 9 195 kr
3 juni Kiruna/Pajala/Övertorneå/Haparanda (11 dgr) 9 995 kr
19 augusti Luleå/Kalix/Haparanda (9 dgr) 9 195 kr
23 sep
Piteå/Luleå/Kalix/Haparanda (9 dgr) 9 195 kr

Enkelrumstillägg 1 670 kr
Avbeställningsskydd 200 kr

Hotell Tervis

Hotell Tervis är ett traditionellt hälsospa med bred medicinsk kompetens och har ett stort utbud av kropps- och ansiktsbehandlingar. För den som vill roa sig finns ett kulturcentrum med bland annat uppträdande och dans. På hotellet återfinns även en simhall med fyra 25 m banor, varmvattenbassäng, bubbelpool, bastucenter(ång, aroma, salt, infraröd och vanlig bastu) samt ett modernt inrett skönhetscentrum som erbjuder hälsobehandlingar, undersökningar och avkoppling. Ytterligare information om hotellet finner du på: www.spatervis.ee/se

 

parnu.jpg